Over ons.

Persoonlijk en deskundig advies

Een bij Financieel Zeker aangesloten advieskantoor komt bij je aan huis voor een persoonlijk advies. Aan de financieel adviseurs worden de  hoogste eisen gesteld op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid. Om dit te bereiken is er een (intern) opleidingsprogramma per vakgebied waarin de financieel adviseur in actief is.

Financieel maatwerk

Je bent verzekerd van maatwerk toegespitst op je persoonlijke situatie. Of het nu gaat om  de autoverzekering, de inboedelverzekering, de hypotheek, je aanvullend pensioen, rente op je spaargeld, ons uitgangspunt  is dat je een oplossing geadviseerd krijgt die voor jou op maat gemaakt is.

Mijn naam is Marco Bosman

Mede-oprichter en mede-eigenaar van Hypotheek Beslist.

Na 25 jaar heb ik nog steeds plezier in mijn vak omdat ik dagelijks mensen help met de aanschaf van hun droomhuis of het verlagen van hun woonlasten.

Ik ben de trotse vader van drie dochters. Mijn grote passie is de autosport. Daarnaast hou ik van lekker eten en een goed glas wijn. 

Onze partners

Wij staan altijd voor je klaar ook als de hypotheek al is afgesloten. Wij geloven dat een lange termijn samenwerking voor alle partijen voordeel heeft. Ik hoop dat onze website je kan overtuigen om contact met ons op te nemen voor hypotheek advies. Ik beloof dat ik mijn uiterste best doe om de zaken zo goed mogelijk te laten verlopen.Hopelijk tot snel! 

Marco Bosman